İçeriğe geç

Metin Arslan Kimdir Ne Iş Yapar

Metin Arslan kimdir?

Bolu-Gere’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü’nden birincilikle mezun oldu. Yüksek lisans ve doktora eğitimini Kırıkkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde tamamladı.

Sinop İl Sağlık Müdürü kim oldu?

Kanuni Sultan Süleyman E.A.H. Başhekim yardımcısı olarak görev yapmıştır. 15 Kasım 2021 tarihi itibarıyla S.B. Ü İstanbul Mehmet Akif Ersoy, 11 Mart’ta Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Başhekim Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

Mehmet Arslan kimdir nerelidir?

1983 yılında İstanbul’da doğan Mehmet Aslan, “Kumarhanelerin Kralı” olarak bilinen Fahrettin Aslan’ın oğludur. Çocukluğunu Türkiye’de geçirdi ve 10 yaşındayken babasının dünyasından uzakta büyümek için Paris’e gönderildi. Liseyi bitirene kadar Paris’te kaldı ve ardından Boston Üniversitesi’nde okumaya başladı.

Murat Arslan kimdir nerelidir?

Murat Arslan, 1979 yılında Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde doğdu. Arslan, 2000 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. İki yıl özel sektörde çalışan Arslan, 2004 yılında Maliye Bakanlığı’nda Vergi Denetmen Yardımcısı olarak göreve başladı.

Sinop yöneticisi kimdir?

1968 yılında Kozan’da doğdu.

Sinop’ta kaç devlet hastanesi var?

Sinop ilinde 7 adet devlet hastanesi bulunmaktadır. En büyük ve en kapsamlı devlet hastanesi Sinop’un merkezinde yer almaktadır. 2019 yılında açılan hastanenin yatak kapasitesi 300’dür. Ayancık, Boyabat, Durağan, Erfelek, Gerze ve Türkeli ilçelerinde küçük devlet hastaneleri bulunmaktadır.

Sinop Devlet Hastanesi kaç yataklı?

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nin 9 katlı, 300 yatak kapasiteli yeni hizmet binasının, 40 bin 540 metrekare kapalı alana sahip 5 bloktan oluştuğunu, toplam 36 bin 327 metrekare inşaat alanı ve 290 araçlık açık otopark alanının da yer aldığını belirtti.

Mehmet Aslan şu an ne yapıyor?

OyuncuMehmet Aslan / Meslek

Mehmet Aslan’ın annesi kimdir?

Zeynep Arzu AslanMehmet Aslan / Annesi

Mehmet Arslan kimdir vikipedi?

Mehmet Aslan – (* 1 Mayıs 1931, İzmir – † 1 Eylül 1987, Heybeliada), Türk oyuncu, senarist ve yönetmen. Mehmet Aslan – (1956, Diyarbakır – 18 Haziran 2006’da öldü), Türk müzisyen, söz yazarı ve besteci.

Prof. Dr. Murat Arslan hangi hastanede çalışıyor?

Prof. Dr. Murat Arslan, 2019-2023 yılları arasında Acıbadem International Hastanesi Tüp Bebek Ünitesi’nin direktörlüğünü yaptı. Dr. Murat Arslan, Mayıs 2023’ten bu yana özel Momart Tüp Bebek Merkezi’nde çalışmaya devam ediyor.

Kenan Arslan kimdir nerelidir?

Kenan ARSLAN 11 Ağustos 1984’te Vakfıkebir/Trabzon’da doğdu ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngiliz Tıp Bölümü’nden mezun oldu. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yozgat Devlet Hastanesi, Yozgat Şehir Hastanesi ve Yüksekova Devlet Hastanesi’nde çalıştı.

Ali Arslan nereli?

Ali Arslan (d. 20 Ocak 1955, Ula, Muğla), Türk siyasetçi.

Kenan Arslan kimdir nerelidir?

Kenan ARSLAN 11 Ağustos 1984’te Vakfıkebir/Trabzon’da doğdu ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngiliz Tıp Bölümü’nden mezun oldu. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yozgat Devlet Hastanesi, Yozgat Şehir Hastanesi ve Yüksekova Devlet Hastanesi’nde çalıştı.

Osman Arslan kimdir nerelidir?

Osman Arslan (21 Aralık 1942’de Kalecik, Ankara, Türkiye’de doğdu), Türk avukat. Kırıkkale Lisesi’nden ve 1964’te Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Keskin, kariyerine hakim adayı olarak başladı.

Ölen Metin kimdir?

Metin Göktepe (10 Nisan 1968; Gürün, Sivas – 8 Ocak 1996, Eyüpsultan, İstanbul), Türk gazeteci. Evrensel gazetesinde muhabirdi ve 8 Ocak 1996’da İstanbul’da gözaltında işkence görerek öldürüldü.

Yüksel Arslan nerelidir?

Yaşamı Yüksel Arslan, 24 Temmuz 1933’te İstanbul’un Fatih ilçesine bağlı Bahariye semtinde doğdu. İkisi de Anadolu göçmeni olan ve fabrika işçisi olarak çalışan bir çiftin dört çocuğundan ikincisiydi. 1945-1948 yılları arasında Eyüp Lisesi’nde, 1949-1952 yılları arasında ise İstanbul Erkek Lisesi’nde eğitim gördü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir